EDI

Møder I stadig stignede krav til EDI?

Alt imens “konference-drengene” spår dommedagsprofetier over EDI’en så er virkeligheden at den buldrer fremad.


Moderne EDI
Selvom EDI har været anvendt i årtier, så har teknologien ikke stået stille. Self-service begreberne, som bl.a. kendes ved API-tilgangen til integration, har taget sine første spadestik i EDI. Som virksomhed har I nemlig behov for hurtigt og nemt at kunne opsætte nye EDI-partnere og EDI-dokumenter, samt klare fejlhåndtering og rapportering.

Måske er I også er én af de virksomheder som over årene har opbygget en stærk platform, hjemmestrikket til jeres behov, for netop at udvikle og drifte en stabil og værdiskabende EDI-platform.

Udfordringen i dag er imidlertidig, hvilken rolle skal EDI spille i vores samlede integrationslandskab. Ofte er de EDI-baserede integrationsløsninger nemlig ikke brugbare i nutidens behov, hvor eksempelvis e-commerce, apps og SaaS-løsninger stiller nye krav til sikkerhed og hastighed.

Moderne EDI udfolder nemlig sig fra en moderne platform og arkitektur. Når snitfladen – jeres kontaktpunkt med kunder og leverandører er EDI – så bør det ske ovenpå en fremtidssikretarkitektur, der sørger for sikkerhed, hastighed og skalering i de bagvedliggnede processer. Med Azure Integration Services som fundament for EDI vil jeres virksomhed stå stærkt uanset hvornår og hvor hårdt det fortstående paradigmeskifte rammer. Det giver et manøvredygtigt setup i jeres organisation, når I både kan tilbyde API og EDI i samme håndsrækning, at de bagvedliggende processer er fremtidssikret og udvikling og drift af EDI kan fortsætte som I kender den.

Azure Integration Services og EDI
Azure Integration Services har arvet et væld af byggeklodser til håndteringen af EDI. Det omfatter bl.a. fuld EDIFACT/X12 understøttelse og Partner Management opsætning.