Azure Integrationsplatform (iPaaS)

Jeres vækst kan give alvorlige tømmermænd, hvis I misser fremtidens rammer for integrationudvikling, driften heraf og begavet indsigt i de forretningsbærende integrationer.

Azure Integration Services er en modulær Integration Platform as a Services (iPaaS). Den består af beslægtede Azure Services til fremtidens integration indenfor API, microservices og self-service integration, samt kraftfulde værktøjer til klassik EDI og EAI.

Hvorfor en integrationsplatform?
Oplever I også at data skal være alle steder? Jeres virksomhed har brug for en integrationsplatform når I oplever stigende behov for at integrere data.

Behovet for aftage og udstille API’er og services eller dataudveksle med B2B partnere er typiske eksempler på vokseværk i integrationen. Som virksomhed skal I bevare struktur og hastighed, når jeres digitale landskab vokser sig mere komplekst med flere sammenbundne systemer og tværgående organisatoriske ejerskaber på disse systemer. Det kan en Azure Integrationsplatform hjælpe med.

Måske har I mistet overblikket over integrationerne i jeres virksomhed og måske føles endda nyudvikling som tungt detektivarbejde? En integrationsplatform kan hjælpe jer med på den ene side med at skabe konvention, struktur og kvalitet på udviklingen. Og på den anden side kan den understøtte et distribueret ejerskab af integrationerne, hvor forskellige interessenter i organisationen bliver handlekraftige ift. at søsætte og navigiere i egne integrationer.

For større organisationer med kompleks infratruktur er Azure integration Services en håndsrækning til at manøvrere datastrømme på tværs af Cloud, Private Cloud og On-Premise.

D365 og Azure Integrationsplatform

Står du overfor implementering af nyt ERP på D365? Eller måske har du allerede implementeret D365 FO eller D365 BC i samarbejde med din ERP-leverandør? Integrationer er en afgørende, hvis ikke dén afgørende, faktor for om din D365 bliver et stærkt digitalt fyrtårn i jeres organisation.

En Azure Integrationplatform giver D365 rækkevidde og båndbredde. Den tekniske værktøjskasse er omfattende og jeres virksomhed vil vide, at nye udviklingstiltag kan understøttes og eksterne krav kan imødekommes. Når det laves rigtigt, så vil I have en robust, skalerbar og sikker integrationsplatform til fremtiden.

“With great power comes great responsibility” – og særligt i starten af jeres rejse med D365 skal I undgå fodfejl. Et D365 indsølet i et ustruktureret mismask af Custom services, ODATA, Business Events, PowerApps, Data Management er én af faldgrupperne. I har har brug for simple konventioner og mønstre for integration, så I kan imødekomme brugernes behov i fremtiden.

Ofte er D365 den mest centrale komponent i jeres digitale landskab, men integrationsplatformen er ikke begrænset til D365. Den skaber fart, kvalitet og ‘ways of doing things’ for både D365 og jeres øvrige digitale løsninger, om det er integrationer med PIM, MasterData, Ecommerce, CDP, API’er eller EDI.

Derfor kan en Azure Integrations platform være et vigtigt aktiv for jeres virksomhed.